Spring naar inhoud

NVD

We zijn in Nederland weer een nieuwe partij rijker, de NVD. Zijn voornaamste programmapunt is het ongedaan maken van de bescherming van kinderen tegen pedosexuelen.

Dat is echt hard nodig, want door kinderen te beschermen creëer je een tijdbom. Al die opgekropte sexuele spanning bij die 'heren'. Dit wordt natuurlijk alleen maar versterkt doordat consumenten van kindprostitutie tegenwoordig ook al worden nagejaagd door Justitie.

De pedofielen worden doodgezwegen in deze wereld, en de enige manier om gehoord te worden is in het parlement komen. De zedelijkheidswetgeving wordt beheerst door emotie, en is niet wetenschappelijk, is hun verwijt.

Dit soort heren heeft een emotionele blokkade die ze van anderen ook verwachten. Ze zien geen kind of een mens voor zich maar een prooi.

Christenen, Moslims, Liberalen en Socialisten, mannen en vrouwen: allemaal op de bres voor het kind tegen deze griezels! Nee, geen kogelbrieven of aanslagen graag, maar een openbare castratie lijkt me wel gepast voor de heren van de NVD. En het helpt bovendien!

Ik zie het al voor me: onze premier die in de derde wereld kritische vragen van jongeren krijgt over ons beleid ter bescherming van het kind!

Maar wat vindt u: legt de sexuele armoe van pedofielen gewicht in de schaal tegenover het recht op een zorgeloze en veilige jeugd van kinderen?

4 gedachten over “NVD

 1. plutone

  De rechter in Den Haag heeft op 9 juni het gebruik van de afkorting NVD door de partij verboden. De zaak was aangespannen door beveiligingsbedrijf NVD Beveiligingen uit Haarlem. De rechter heeft dit bedrijf in het gelijk gesteld.

  Ik geef ze weinig kans met het verwisselen van letters:

  VND - Vereniging Nederlandse Debatcentra etc.
  NDV - Nederlandse Dahlia Vereniging etc.
  VDN - Vers Direct Nederland etc.
  DVN - Instituut De Verre Naasten etc.
  DNV - DNV consulting etc.

Reacties zijn gesloten.