Spring naar inhoud

hond

Maurice de gebeten hond is niet uit het veld te slaan, nu weer eens blijkt dat zijn voorspellingen nergens op slaan wijt hij dit aan het feit dat hij niet weet aan wie hij zijn vragen had moeten stellen om het goede antwoord te krijgen.
Anders gezegd: voorspellen is achteraf gemakkelijker dan tevoren.
De betekenis van zo'n Maurice is in mijn ogen ook niet groter dan de enorme toeter die de pers hem voorhoudt.Waarom doet die pers dat?

1 gedachte over “hond

  1. dJezzer

    De pers begint langzamerhand een probleem te krijgen - iedereen heeft al eens in die toeter getetterd en heeft er zijn buik vol van. Het beoogde publiek van het getoeter trouwens ook (wie kijkt er naast het voetbal nu nog naar Talmol?) Maurice tettert graag nog eens in de toeter.

Reacties zijn gesloten.