Spring naar inhoud

WordPress

Misschien heeft niemand het gemerkt, maar mijn weblog was een tikje in de war vandaag.
Ik had versie 2.2 van WordPress geïnstalleerd, en een van mijn plugins (comment quick tags, die bij een vorige versie ook al eens voor problemen zorgde) verstoorde alles. Daarna ben ik wat alternatieve templates gaan proberen, maar dat hielp niet.
Voor ieder die 2.2 gaat installeren dus maar weer eens de aloude regel: schakel bij voorkeur eerst je plugings uit en zet ze een voor een aan na de upgrade.

2 gedachten over “WordPress

  1. Nanos

    Vermoeiend hè, al die upgrades. Kom je terug van vakantie, weer een upgrade. 🙄
    Ik heb de vorige gewaagd zonder backup, omdat de server toen moeiijk deed. Gelukkig ging alles goed, maar wisselde ik later van server en mocht/moest alles toch over. Een dezer dagen weer upgraden dus. 😈

Reacties zijn gesloten.